הכירו את עומר
מה הוביל אותך לתחום?
מאז ומתמיד, אני חי ונושם אפייה וקונדיטוריה. פטיסרי זהו שמי האמצעי. אני זוכר את עצמי בגיל שנתיים יושב על כיסא גבוה במטבח וצופה באמא שלי מבשלת ואופה. אין יום שאני לא נכנס למטבח.
איפה למדת את סודות המקצוע?
למדתי בהרבה סדנאות וקורסים. לפני שנה סיימתי קורס אפייה מקצועי בבית ספר \\\\\\\"מתוק מהלב\\\\\\\" ביהוד.
מי מהווה לך השראה?
אלון שבו האלוף!
איזה קינוח את/ה?
פאי תפוחים
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
פחזניות
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
מרגרינה
מה לא יודעים עליך?
אני מאובחן על הרצף האוטיסטי בתפקוד גבוה
טיפ מקצועי:
תאמינו בעצמכם ותאפו באהבה עם מוטיבציה להצלחה!